Corona-update 

Graag brengen wij u via deze weg (nogmaals) op de hoogte over ons beleid rondom het coronavirus. 

Wij volgen het landelijke advies op van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen. De veiligheid van uw opdrachtgevers, de medewerkers van uw kantoor en onze eigen mederwerkers staat voorop. 

Daarom maken wij alleen foto's wanneer wij zoveel mogelijk alleen in een woning of bedrijfspand aanwezig kunnen zijn. Wanneer er wel iemand aanwezig is, dan bij voorkeur op een andere verdieping of in de tuin. Wij willen u erop wijzen dat wij de voorgeschreven anderhalve meter afstand te allen tijde willen en moeten aanhouden. Als dit niet mogelijk is, moeten wij de opdracht helaas opschorten. Wij zullen dan een nieuwe afspraak plannen zodra er meer duidelijkheid is vanuit de overheid over verdere maatregelen. 

Verder hebben ook wij te maken met kinderen die niet naar school en/ of de opvang kunnen, waardoor wij niet elke dag beschikbaar zijn voor het inplannen van afspraken. 

Op dit moment zijn wij niet beschikbaar voor afspraken op vrijdagen tot 14.00 uur. Wij zijn dan wel (beperkt) telefonisch bereikbaar. 

Vriendelijk verzoeken wij u bovenstaande van te voren te bespreken met uw opdrachtgevers. 

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om opdrachten zo snel mogelijk in te plannen en op te leveren. Helaas kan het zijn dat dit iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.

Uiteraard houden wij u bij ontwikkelingen op de hoogte. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

 

 

Openingstijden rondom Pasen

In verband met Pasen zijn wij op de volgende dagen gesloten:

- Goede Vrijdag (10 april)
- Tweede Paasdag (13 april)

 

 

 

Virtuele tour

In deze tijd kan of durft niet iedereen meer fysiek een woning te bezichtigen. Heeft u daarom al eens gedacht aan een virtuele tour? Een ideaal middel om een woning of bedrijfspand te presenteren. De kijker krijgt een virtuele rondleiding door het object, het is alsof hij daadwerkelijk door de ruimte loopt.

Wij kunnen de tour nu ook voor u uitbreiden waardoor u deze kunt gebruiken als digitale bezichtiging. U loopt 'samen' met de geïnteresseerden door de woning heen en u kunt tijdens de 'bezichtiging' telefonisch contact houden, maar ook via een geïntegreerde chatfunctie. 

Voorbeelden van een virtuele tour vindt u hier

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op, dan bespreken wij met u de mogelijkheden. 


 

 

 
 

Contactgegevens
 0318-255021
 06-30331681
 info@fotix.nl

Correspondentieadres
Viscoselaan 22
6717 ZV Ede

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief