'Winter-woningen'

De natuur is volop in verandering, het is LENTE! Bomen hebben prachtig lichtgroen blad gekregen en veel planten en bloemen staan weer in bloei.

Het is daarom nu de ideale tijd om te kijken naar uw 'winter-woningen'. Zijn er nog woningen beschikbaar waar in de winter foto's zijn gemaakt? Met nieuwe (buiten)foto's krijgt de presentatie een hele andere sfeer en krijgt de woning nieuwe aandacht!

Een voorbeeld wat een ander seizoen met een presentatie kan doen.

Winterfoto's: 

Lentefoto's:

Wilt u nieuwe (buiten)foto's laten maken van één of meerdere (winter)woningen? Laat het ons weten! 

 

 

Wist u dat......

wij ook dronefotografie aanbieden?

Bepaalde locaties of omgevingen zijn vanuit de lucht beter in beeld te brengen. Met dronefotografie krijgt u prachtige foto's vanuit een bijzonder perspectief. Onze dronepiloot is in het bezit van een ROC-light vergunning, hierdoor mag hij commerciële vluchten uitvoeren en is hij op de hoogte van de bijbehorende wetten en regels.  

Kijk op onze website voor meer informatie. 
Of neem contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

 

 

Blauwe lucht

In de lente zien we weer meer blauwe luchten. Maar ook nu hebben we soms te maken met grauwe dagen. Daarom is het goed om te weten dat wij standaard de grijze en grauwe luchten in onze foto's op een subtiele wijze vervangen voor een blauwere lucht. Een blauwe lucht maakt de foto sprankelender. Vooral voor de hoofdfoto van het object belangrijk, omdat deze mede bepaald of een potiëntiele koper doorklikt naar de presentatie! 

Het vervangen van de luchten is overigens een kosteloze service. 

 

 

 

 

Fototips

Wij hebben een brochure met fototips. Hierin staan per ruimte tips beschreven die de verkoper kunnen helpen zich voor te bereiden op de foto's.

Wanneer wij een fotoafspraak gemaakt hebben, ontvangen de verkopers per e-mail een bevestiging van de afspraak met daarbij deze brochure.

Wij adviseren u echter de brochure ook alvast fysiek mee te geven. Dan zijn de verkopers goed voorbereid en zorgen we samen voor een optimale eerste indruk van de woning.

Heeft u geen brochures (meer)? Laat het ons weten dan zorgen wij ervoor dat u een voorraad van ons ontvangt. 

Hemelvaartsdag en Pinksteren

Openingstijden rondom de komende feestdagen:

Hemelvaartsdag
Donderdag 13 en vrijdag 14 mei a.s. gesloten.

Pinksteren

Maandag 24 mei a.s. gesloten 

 

 

 

Contactgegevens
0318-255021
info@fotix.nl

Correspondentieadres
Viscoselaan 22
6717 ZV Ede

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief